Uzm. Öğrt. Hatice ÇALIŞKAN - Okul Müdürü

Ankara Nallıhan doğumlu, ilkokul ortaokul ve Nallıhan Kız Meslek Lisesi ilk mezunlarından olup 1994-1997 tarihlerinde Konya Selçuk Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Yine aynı yıl Bolu ili Düzce Çilimli Pırpır Köyüne anaokulu öğretmeni olarak atanmıştır. İbrahim Hoşver İlköğretim de olmak üzere 17 yıl ilçede görev yaptıktan sonra 2013 yılında Düzce Merkez Sevgi Anaokuluna Öğretmen olarak atandı. 2014 yılında Düzce Merkez Zübeyde Hanım Anaokuluna Müdür olarak atandı.

5 Aralık 2014 - 30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Zübeyde Hanım Anaokulunda Müdürlük görevi yaptı. 31 Temmuz tarihinde Düzce Albay Talat Demirel Anaokuluna Müdür olarak atanmış olup görevine devam etmektedir. Evli ve 3 evladı vardır.